The Asian Commercial Sex Scene  

Go Back   The Asian Commercial Sex Scene > For stuff you can't discuss with your Facebook Account > The Malaysian Commercial Sex Scene

Notices

The Malaysian Commercial Sex Scene A section specifically for the great Sin Cities of Malaysia. Dedicated to our brothers across the Causeway. Malaysia Boleh!

Reply
 
Thread Tools
  #856  
Old 23-02-2008, 02:34 AM
DatukSeks DatukSeks is offline
Samster
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 314
My Reputation: Points: 1239 / Power: 12
DatukSeks has much to be proud ofDatukSeks has much to be proud ofDatukSeks has much to be proud ofDatukSeks has much to be proud ofDatukSeks has much to be proud ofDatukSeks has much to be proud ofDatukSeks has much to be proud ofDatukSeks has much to be proud ofDatukSeks has much to be proud of
Re: FR dalam Bahasa Melayu

Sekarang macam macam lah dunia ini, ada Hari Kekasih dan ada lelaki warga emas pulak.

Apa itu lekaki warga emas ?
__________________
"Tuhan beri kita satu kotek dan satu otak, tetapi tidak cukup darah untuk mengunakan kedua-duanya sekali gus"


"Untuk melakukan kegiatan seks, wanita perlukan alasan tetapi lelaki hanya perlukan tempat !!"
Clicking this will result in you ignoring ALL of this member's posts. Share on Twitter
Don't quote WHOLE POST unnecessarily
  #857  
Old 24-02-2008, 01:05 AM
KatoeyLover69's Avatar
KatoeyLover69 KatoeyLover69 is offline
Samster
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 11,369
My Reputation: Points: 760 / Power: 13
KatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to behold
Warga emas

Quote:
Originally Posted by DatukSeks View Post
Apa itu lekaki warga emas ?
" Warga emas " dialah sesiapa (lelaki atau perempuan) yang berumur 55 tahun dan keatas ..........dalam Bahasa Inggeris di panggil " senior citizens "
Clicking this will result in you ignoring ALL of this member's posts. Share on Twitter
Don't quote WHOLE POST unnecessarily
  #858  
Old 15-03-2008, 11:57 PM
DatukSeks DatukSeks is offline
Samster
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 314
My Reputation: Points: 1239 / Power: 12
DatukSeks has much to be proud ofDatukSeks has much to be proud ofDatukSeks has much to be proud ofDatukSeks has much to be proud ofDatukSeks has much to be proud ofDatukSeks has much to be proud ofDatukSeks has much to be proud ofDatukSeks has much to be proud ofDatukSeks has much to be proud of
Re: FR dalam Bahasa Melayu

Abang Katoey,

Akhbar KNN mogok ke ?

__________________
"Tuhan beri kita satu kotek dan satu otak, tetapi tidak cukup darah untuk mengunakan kedua-duanya sekali gus"


"Untuk melakukan kegiatan seks, wanita perlukan alasan tetapi lelaki hanya perlukan tempat !!"
Clicking this will result in you ignoring ALL of this member's posts. Share on Twitter
Don't quote WHOLE POST unnecessarily
  #859  
Old 17-03-2008, 08:41 PM
KatoeyLover69's Avatar
KatoeyLover69 KatoeyLover69 is offline
Samster
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 11,369
My Reputation: Points: 760 / Power: 13
KatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to behold
KatoeyNewsNetwork

Quote:
Originally Posted by DatukSeks View Post
Abang Katoey,

Akhbar KNN mogok ke ?
Saya baru dapat kerja baru dan saya terlalu sibok kerja pagi, petang dan malam sampai tidak ada masa untuk update KatoeyNewsNetwork ...... dan tidak ada masa untuk "cheong" juga ..... kalau frus, pergi beli KJ daipada phammacy dan PCC sahaja
Clicking this will result in you ignoring ALL of this member's posts. Share on Twitter
Don't quote WHOLE POST unnecessarily
  #860  
Old 17-03-2008, 11:17 PM
BigJohnGuy's Avatar
BigJohnGuy BigJohnGuy is offline
Samster
 
Join Date: Oct 2004
Location: Johor/Melaka/PJ
Posts: 83
My Reputation: Points: 126 / Power: 14
BigJohnGuy deserves two Tigers! - He's a Great GuyBigJohnGuy deserves two Tigers! - He's a Great Guy
Re: KatoeyNewsNetwork

Quote:
Originally Posted by KatoeyLover69 View Post
Saya baru dapat kerja baru dan saya terlalu sibok kerja pagi, petang dan malam sampai tidak ada masa untuk update KatoeyNewsNetwork ...... dan tidak ada masa untuk "cheong" juga ..... kalau frus, pergi beli KJ daipada phammacy dan PCC sahaja
Eh..abang katoey, PCC baik juga, boleh jimat duit...
Clicking this will result in you ignoring ALL of this member's posts. Share on Twitter
Don't quote WHOLE POST unnecessarily
  #861  
Old 19-03-2008, 09:41 AM
jedycity's Avatar
jedycity jedycity is offline
Samster
 
Join Date: Apr 2005
Location: Sengkang
Posts: 791
My Reputation: Points: 1034 / Power: 13
jedycity has much to be proud ofjedycity has much to be proud ofjedycity has much to be proud ofjedycity has much to be proud ofjedycity has much to be proud ofjedycity has much to be proud ofjedycity has much to be proud ofjedycity has much to be proud of
Re: KatoeyNewsNetwork

Quote:
Originally Posted by KatoeyLover69 View Post
Saya baru dapat kerja baru dan saya terlalu sibok kerja pagi, petang dan malam sampai tidak ada masa untuk update KatoeyNewsNetwork ...... dan tidak ada masa untuk "cheong" juga ..... kalau frus, pergi beli KJ daipada phammacy dan PCC sahaja
Taniah Abang KatoeyLover69 kerana dapat kerja baru.
__________________
Rule1. My comment is my own judgment, you still need to verify your self. This was my own encounter & luck.
Rule2. If you feel happy after reading, please up my point.
Rule3. If not happy dun zap me…see rule 1.
Uplist: PocketRocket (done), anyone next?
Clicking this will result in you ignoring ALL of this member's posts. Share on Twitter
Don't quote WHOLE POST unnecessarily
  #862  
Old 19-03-2008, 09:33 PM
KatoeyLover69's Avatar
KatoeyLover69 KatoeyLover69 is offline
Samster
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 11,369
My Reputation: Points: 760 / Power: 13
KatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to behold
KatoeyNewsNetwork

Quote:
Originally Posted by jedycity View Post
Taniah Abang KatoeyLover69 kerana dapat kerja baru.
Terima kasih banyak, banyak ........

I will pay for the 1st round of coffee/tea/Milo/sugarcane juice at the next JB Samsters' Gathering ( whenever and wherever that may be )
Clicking this will result in you ignoring ALL of this member's posts. Share on Twitter
Don't quote WHOLE POST unnecessarily
  #863  
Old 20-03-2008, 02:18 AM
DatukSeks DatukSeks is offline
Samster
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 314
My Reputation: Points: 1239 / Power: 12
DatukSeks has much to be proud ofDatukSeks has much to be proud ofDatukSeks has much to be proud ofDatukSeks has much to be proud ofDatukSeks has much to be proud ofDatukSeks has much to be proud ofDatukSeks has much to be proud ofDatukSeks has much to be proud ofDatukSeks has much to be proud of
Re: KatoeyNewsNetwork

Quote:
Originally Posted by KatoeyLover69 View Post
Saya baru dapat kerja baru dan saya terlalu sibok kerja pagi, petang dan malam sampai tidak ada masa untuk update KatoeyNewsNetwork ...... dan tidak ada masa untuk "cheong" juga ..... kalau frus, pergi beli KJ daipada phammacy dan PCC sahaja
Abang Katoey ada dapat kerja di syarikat suratkhabar ?

Okay okay Tahniah abang katoey
__________________
"Tuhan beri kita satu kotek dan satu otak, tetapi tidak cukup darah untuk mengunakan kedua-duanya sekali gus"


"Untuk melakukan kegiatan seks, wanita perlukan alasan tetapi lelaki hanya perlukan tempat !!"
Clicking this will result in you ignoring ALL of this member's posts. Share on Twitter
Don't quote WHOLE POST unnecessarily
  #864  
Old 20-03-2008, 08:41 AM
KatoeyLover69's Avatar
KatoeyLover69 KatoeyLover69 is offline
Samster
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 11,369
My Reputation: Points: 760 / Power: 13
KatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to behold
KatoeyNewsNetwork

Quote:
Originally Posted by DatukSeks View Post
Abang Katoey ada dapat kerja di syarikat suratkhabar ?

Okay okay Tahniah abang katoey
Kenapa nak cari kerja di syarikat suratkhabar - banyak boring !

Saya dapat kerja sebagai "Quality Controller" ia itu untuk "testing" semua wanita-wanita yang ingin berkerja di semua pusat-pusat urut di Asean
Clicking this will result in you ignoring ALL of this member's posts. Share on Twitter
Don't quote WHOLE POST unnecessarily
  #865  
Old 29-03-2008, 11:40 AM
DatukSeks DatukSeks is offline
Samster
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 314
My Reputation: Points: 1239 / Power: 12
DatukSeks has much to be proud ofDatukSeks has much to be proud ofDatukSeks has much to be proud ofDatukSeks has much to be proud ofDatukSeks has much to be proud ofDatukSeks has much to be proud ofDatukSeks has much to be proud ofDatukSeks has much to be proud ofDatukSeks has much to be proud of
Re: KatoeyNewsNetwork

Quote:
Originally Posted by KatoeyLover69 View Post
Kenapa nak cari kerja di syarikat suratkhabar - banyak boring !

Saya dapat kerja sebagai "Quality Controller" ia itu untuk "testing" semua wanita-wanita yang ingin berkerja di semua pusat-pusat urut di Asean
Ini memang kerja idaman, dapat kongkek lagi dapat gaji !!
__________________
"Tuhan beri kita satu kotek dan satu otak, tetapi tidak cukup darah untuk mengunakan kedua-duanya sekali gus"


"Untuk melakukan kegiatan seks, wanita perlukan alasan tetapi lelaki hanya perlukan tempat !!"
Clicking this will result in you ignoring ALL of this member's posts. Share on Twitter
Don't quote WHOLE POST unnecessarily
  #866  
Old 29-03-2008, 05:08 PM
KatoeyLover69's Avatar
KatoeyLover69 KatoeyLover69 is offline
Samster
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 11,369
My Reputation: Points: 760 / Power: 13
KatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to behold
Kerja sebagai freelance "Quality Controller"

Quote:
Originally Posted by DatukSeks View Post
Ini memang kerja idaman, dapat kongkek lagi dapat gaji !!
Kerja seperti freelance "Quality Controller" ialah saya punya "dream job" ........ dapat gaji, dapat "shiok" dan dapat juga kongkek percuma !!!
Clicking this will result in you ignoring ALL of this member's posts. Share on Twitter
Don't quote WHOLE POST unnecessarily
  #867  
Old 29-03-2008, 05:34 PM
KatoeyLover69's Avatar
KatoeyLover69 KatoeyLover69 is offline
Samster
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 11,369
My Reputation: Points: 760 / Power: 13
KatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to behold
Seks animasi

Laporan daripada Harian Metro bertarikh Sabtu 29hb Mac 2008 :-

Seks animasi

GEORGETOWN : Golongan pelajar terdedah kepada ketagihan kronik ‘seks animasi’ berikutan lambakan permainan video berunsur seksual di pasaran yang boleh dibeli pada harga serendah RM5.

Lebih membimbangkan, permainan sama boleh dimain tanpa sekatan di kebanyakan kafe siber di negeri ini.

Hasil kajian Persatuan Pengguna Pulau Pinang (CAP) mendapati permainan itu kini bertukar menjadi ancaman kepada minda remaja apabila terdapat pelajar berusia antara 13 dan 15 tahun mengaku mendapat kepuasan seksual daripada permainan berkenaan.

Presiden CAP, S M Mohamed Idris, berkata ramai pelajar yang kini menghadapi masalah ketagihan kronik dan menghabiskan berpuluh-puluh ringgit seminggu untuk mengunjungi kafe siber bukannya untuk melayari Internet, sebaliknya bermain permainan berunsur seksual itu.

Menurutnya, antara permainan seksual yang cukup popular di kalangan pelajar sekarang ialah ‘Hentai’, ‘The Sexy Empire’ dan ‘Nasty Anime Game’.

“Kita (CAP) menjalankan siasatan ke atas 15 kafe siber di sekitar bandar ini sejak dua hari lalu selepas mendapat aduan daripada ibu bapa.

“Penemuan daripada siasatan kita cukup menakutkan kerana kafe siber bukan menjadi premis untuk orang ramai mendapatkan maklumat atau sistem perhubungan menerusi Internet.

“Sebaliknya, kafe siber didapati menghidangkan permainan video berunsur seks kepada remaja, terutama pelajar,” katanya pada sidang akhbar di CAP, di sini, semalam.

Malah, katanya, kafe siber juga tidak memasang perisian tapisan untuk menghalang golongan muda daripada mengakses laman web pornografi.

Mohamed berkata, lebih mengejutkan apabila sebuah kafe siber yang dikunjungi pegawai CAP turut menjual minuman keras dan rokok yang boleh dibeli pelajar termasuk masih berpakaian seragam.

“CAP memandang serius masalah dicetuskan kafe siber yang jelas tidak mengikut garis panduan ditetapkan pihak berkuasa.

“Bagaimanapun, tindakan pengusaha kafe siber ini yang hanya bermotifkan keuntungan, bakal menghadirkan ‘bencana’ ke atas moral remaja kita sekali gus mampu menghancurkan negara pada masa depan,” katanya.

Difahamkan, terdapat lebih 200 kafe siber berlesen di negeri ini dengan jumlah yang haram dipercayai berkali ganda lebih banyak.

Selain daripada siasatan di kafe siber, pegawai CAP turut membeli beberapa permainan video berunsur seksual yang dijual secara terbuka pada harga serendah RM5.

Mohamed berkata, semua maklumat itu disalurkan kepada Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Timur Laut, semalam.

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Timur Laut, Asisten Komisioner Azam Abdul Hamid, berkata polis memandang serius perbuatan menyalah guna premis kafe siber untuk tujuan permainan video berunsur seksual.

“Kita prihatin mengenai masalah ini dan pemantauan serta operasi dilakukan daripada semasa ke semasa,” katanya.

--- KatoeyNewsNetwork
Clicking this will result in you ignoring ALL of this member's posts. Share on Twitter
Don't quote WHOLE POST unnecessarily
  #868  
Old 03-04-2008, 09:22 PM
KatoeyLover69's Avatar
KatoeyLover69 KatoeyLover69 is offline
Samster
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 11,369
My Reputation: Points: 760 / Power: 13
KatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to beholdKatoeyLover69 is a splendid one to behold
Markas gelek sampai 5 pagi

Laporan daripada Harian Metro bertarikh Khamis 3hb April 2008 :-

Markas gelek sampai 5 pagi

AMPANG : Beberapa restoran di sekitar Kampung Berembang di sini, kini menjadi markas warga asing, khususnya dari Indonesia, berpesta sambil menari ‘goyang lalok’ bersama pasangan gadis genit secara terbuka tanpa segan silu.

Mereka tidak mengendahkan ketenteraman penduduk sekitar untuk beristirahat pada waktu malam dengan terus berpesta hingga dinihari.

Beberapa penduduk setempat memberitahu, restoran terbabit bukan saja dikenal pasti menjadi markas warga seberang itu berhibur, malah tempat sesetengah mereka menyalahgunakan dadah.

Katanya, pendatang asing terbabit kini semakin besar kepala apabila menghuni rumah bantuan yang disediakan untuk keluarga miskin tempatan.

“Mereka juga didapati mendiami rumah yang sepatutnya diberikan kepada penduduk tempatan secara bebas tanpa bimbang digempur pihak berkuasa,” katanya ketika ditemui, semalam.

Menurutnya, restoran terbabit yang menyediakan kemudahan karaoke terbuka menjadi tempat warga asing itu berhibur sehingga jam 5 pagi.

“Mereka dipercayai mengambil pil khayal sebelum menaiki pentas untuk bergelek bersama gadis genit yang disediakan pemilik restoran,” katanya.

Seorang penduduk yang enggan namanya disiarkan berkata, penempatan yang dimaksudkan ialah rumah panjang berdekatan pangsapuri Seri Nilam di sini, yang disediakan kerajaan menerusi program membasmi kemiskinan.

Namun, lebih menghairankan penduduk itu bagaimana warga asing terbabit boleh menduduki rumah berkenaan walhal beberapa prosedur yang agak ketat perlu dipenuhi sebelum dibenarkan mendiami rumah itu.

“Pihak berkuasa perlu meninjau masalah dihadapi penduduk tempatan yang tinggal di rumah panjang dalam keadaan serba kekurangan ditambah warga asing yang semakin ‘bermaharajalela’.

“Bilangan mereka semakin ramai dari sehari ke sehari tanpa diketahui status mereka,” katanya.

Seorang pengunjung restoran terbabit pula memberitahu, markas gelek itu dipercayai didalangi serpihan anggota kumpulan Metal Jawa yang semakin biadab dan terang-terangan berhibur serta berjudi tanpa sedikitpun gerun dan hormat pada masyarakat tempatan.

Dia juga mendakwa pihak berkuasa tempatan (PBT) seolah-olah tidak mempunyai kuasa untuk mematahkan kekebalan mereka yang didakwa pernah melakukan kekerasan terhadap penduduk tempatan.

Wartawan Harian Metro yang menyamar warga tempatan di Kampung Berembang mendapati mereka sering menghabiskan waktu malam di restoran terbabit dengan berlagak persis penduduk tempatan.

Berdasarkan cerita penduduk tempatan, mereka kesal dengan sikap PBT yang mengambil mudah segala laporan yang dibuat.

Sementara itu, jurucakap Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) ketika dihubungi semalam, berkata pihaknya akan menyiasat kegiatan terbabit dan sentiasa bekerjasama dengan pihak polis bagi membendung gejala ini.

“Waktu operasi pusat hiburan ditetapkan tidak boleh melebihi jam 1 pagi dan kedai makan terbabit mengingkari arahan.

“Kami akan menyiasat perkara itu dan tindakan penguatkuasaan akan dikenakan,” katanya.

--- KatoeyNewsNetwork
Clicking this will result in you ignoring ALL of this member's posts. Share on Twitter
Don't quote WHOLE POST unnecessarily
  #869  
Old 04-04-2008, 10:08 PM
onlyknows onlyknows is offline
Samster
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 13
My Reputation: Points: 10 / Power: 0
onlyknows deserves a Tiger! - He's a Good Guy
Re: FR dalam Bahasa Melayu

wah lau, hebat betol laporan padang ni

korang nak org melayu naik bagi laporan ke? aku nak baca jugak ler, nanti adalah kita dapat kontak ahmoi-ahmoi melayu

btw, server forum ni kat spore kan? jgn takut, kuasa ustaz-ustaz sama jakim tak sampai sana
Clicking this will result in you ignoring ALL of this member's posts. Share on Twitter
Don't quote WHOLE POST unnecessarily
  #870  
Old 05-04-2008, 04:15 PM
DatukSeks DatukSeks is offline
Samster
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 314
My Reputation: Points: 1239 / Power: 12
DatukSeks has much to be proud ofDatukSeks has much to be proud ofDatukSeks has much to be proud ofDatukSeks has much to be proud ofDatukSeks has much to be proud ofDatukSeks has much to be proud ofDatukSeks has much to be proud ofDatukSeks has much to be proud ofDatukSeks has much to be proud of
Re: FR dalam Bahasa Melayu

Quote:
Originally Posted by onlyknows View Post
wah lau, hebat betol laporan padang ni
Walau bagaimana hebat pun tak sehebat kekuatan Abang Katoey berkongkek !!

__________________
"Tuhan beri kita satu kotek dan satu otak, tetapi tidak cukup darah untuk mengunakan kedua-duanya sekali gus"


"Untuk melakukan kegiatan seks, wanita perlukan alasan tetapi lelaki hanya perlukan tempat !!"
Clicking this will result in you ignoring ALL of this member's posts. Share on Twitter
Don't quote WHOLE POST unnecessarily
Advert Space Available
Fast Goal
Reply



Bookmarks
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +8. The time now is 06:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Copywrong © Samuel Leong 2006 ~ 2017 ph15